ks_subscribe
Форум

Назад в рубрику: Мнения

Дискуссия

consuelathen519
consuelathen519

İşdən çıxıb evə gedirdim. Adi bir cümə axşamı idi, cibimdə cəmi 10 manat, ərzaq mağazasına girməyə belə qorxurdum. Təzə iş axtarırdım, cüzi qənaətim var idi, amma onsuz da bitmək üzrəydi. Əhvalım sıfır, dünyadan bezmiş bir halda addımlayırdım. Birdən gözüm bir reklam lövhəsinə sataşdı: "mostbet descargar – ilk depozitə 100% bonus". Maşın dayanacağında işıq saçan bu yazı beynimə ilişdi.

Dayandım. Heç vaxt onlayn qumar oynamamışdım. Düzünü desəm, qumarı sevmirəm, amma həmin an bir səs içimdən pıçıldadı: "Niyə də yox? Cibindəki son 10 manatı itirsən nə dəyişəcək?" Evə çatanda telefonumu götürüb proqramı endirdim. İlk baxışda hər şey sadə və rəngarəng görünürdü. Bir növ cəlb edici idi. Qeydiyyatdan keçdim, 10 manat yüklədim və "bəlkə taleyim dəyişər?" deyə düşündüm.

O axşam oyunların arasında itdim. Əvvəlcə sadəcə slot maşınlarını sınadım, uduzdum. Qalan 5 manatla "Aviator" oynamağa qərar verdim. Bu oyunda bir təyyarə qalxır və siz nə qədər dayanacağınıza qərar verirsiniz. Nə qədər çox gözləsəniz, qazanc o qədər artır, amma təyyarə birdən uçub gedə bilər. İlk mərcimi 1 manatla etdim, 1.5x-də çıxdım. 50 qəpik qazandım. Sonra 2 manat, 3x-də çıxdım – 4 manat qazanc. Cibimdə artıq 12 manat var idi.

Gecə yarısıydı, hələ də oynayırdım. Həyəcan verici idi, ürək döyüntüsü, ekrandakı rəqəmlər... İlk dəfə idi ki, belə bir şey hiss edirdim. Səhər saat 3-də balansım 150 manatı keçmişdi. Düşündüm ki, dayanmalıyam, yoxsa hər şeyi itirəcəm. Çıxarış etməyə çalışdım – 5 dəqiqəyə pul kartıma gəldi. İnanılmaz idi. Yatağa uzandım, amma yuxum qaçmışdı. Sabahı gün eyni ssenarini təkrarladım: iş axtarmaq əvəzinə oturub oynadım. Bu dəfə 50 manat yüklədim, 250 manat çıxardım. Özümə inana bilmirdim.

Həftə sonu gəldi. Dostumla görüşdük, ona bu macəranı danışdım. O, qulaq asdı, güldü, sonra dedi: "Sənə uğurlar, amma ehtiyatlı ol." Mən isə artıq özümü qumar kralı kimi hiss edirdim. Evə qayıdanda mostbet descargar linkini ona da göndərdim, dedim "bəlkə sən də şansını sına". O da endirdi, amma mənim kimi uduzmadı, bir az uddu, sonra çəkildi.

Həqiqi dönüş nöqtəsi üçüncü həftədə oldu. Balansım 400 manat civarında idi. Gecə saatlarında, heç bir məntiq yürütmədən, bütün pulu bir oyuna basdım. Ruletka. Qırmızıya qoydum. Top fırlandı, mən nəfəs almadan gözlədim. Qırmızı gəldi. 800 manat. Oturduğum yerdə səssizcə ağlamağa başladım. Nə olduğunu anlamırdım. Bu qədər sadə? Bu qədər tez?

Pulu çıxardım. Borclarımı ödədim, özümə yeni telefon aldım, anama bir az pul göndərdim. İşə girməyə tələsmədim, bir az nəfəs aldım. Amma ən maraqlısı, qumar oynamağı dayandırmadım. Sadəcə, artıq fərqli oynayıram. Hər axşam 20-30 manat yükləyirəm, oynayıram, əylənirəm. Qazansam da, uduzsam da, limitimi keçmirəm. Bu mənim üçün bir iş deyil, əyləncəyə çevrildi.

Keçən həftə yenə mostbet descargai açdım, gördüm ki, turnir var. Qatıldım, heç gözləmirdim, amma ilk 10-a girdim, 100 manat bonus qazandım. Dostum deyir: "Sənin ulduzların uyğun gəlir". Bəlkə də, amma mən bilirəm ki, hər şey bir anda, 10 manatlıq bir biletlə başladı. Taleyin mənə gülümsəməsi idi. İndi baxıram geriyə, görürəm ki, o gün maşın dayanacağında dayanmasaydım, bəlkə də hələ də iş axtarırdım. Həyat bəzən gözləmədiyin anda, gözləmədiyin bir şəkildə üzünə gülür. Əsas odur ki, fürsəti dəyərləndirəsən və nə vaxt dayanacağını biləsən.

1-1 из 1

Написать ответ

Вы не можете участвовать в дискуссии: Войдите или Зарегистрируйтесь.

Кадровый совет | © 2017-2026

Товарный знак официально зарегистрирован и охраняется

Свидетельство о регистрации СМИ: Эл № ФС 77-90656 от 29 января 2026 года.
Выдано Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор).

Учредитель: Санкт-Петербургское государственное бюджетное образовательное учреждение
дополнительного профессионального образования «Корпоративный университет Администрации Санкт-Петербурга — центр развития компетенций государственных и муниципальных служащих»

Адрес редакции: 191167, г. Санкт-Петербург, Чернорецкий пер., д. 4-6, литера А
E-mail:  kadrsov@corpusspb.ru
Телефон: +7 (981) 701-94-81
Главный редактор: Юлия Владимировна Зубкова

Настоящий ресурс может содержать материалы 16+

При поддержке Министерства труда и социальной защиты Российской Федерации

Кадровый совет использует cookie-файлы для сбора статистики. Продолжая пользоваться сайтом, вы даете согласие на использование ваших cookie-файлов.